5.11.2011

Nisem znal…

Objavljeno v Lajf. avtor fluroscentnazelva

Hladen večer in spet sem sam v svoji postelji. Spomini spet priplavajo in med vsemi bolečimi, krutimi spomini si tudi ti. Ti, ki si prišel, me začaral pa spet odšel. Poldrugo leto mineva kar sem te nazadnje videl, čutil tvoje roke, slišal bitje tvojega srca.

Verjetno ti ni pomenilo nič več, kot le običajen dober seks. Kot večini mojih ljubimcev. Jaz pa sem se zacopal in bil preveč prestrašen, da bi ti to povedal.Kaj bi ti govoril, ko pa še sam nisi vedel kaj in kdo si, ko pa si sam ljubil toliko drugače kot jaz. Nisem te želel strašiti, v obdobju ko si se sam najbolj bal sebe.

Ne vem če si se kdaj zavedal, kako privlačen si ljudem. Ne samo zaradi tvojega deškega pogleda in telesa, ki sem ju tako ljubil. Zaradi svoje preprostosti in otroške razigranosti.

Zdaj, ko sam samcat ležim v svojem telesu spet čutim tvoje dotike, tvojo sapo na vratu in besede:” Dajva se vso noč cartat, do jutra. Ostani v moji postelji.” Zdaj si želim, da bi ostal, da ne bi vsako noč odšel nazaj v svojo posteljo potešen in nasmejan. Želim si ležati s tabo, te stisniti k sebi. Zdaj vidim, da si prosil za ljubezen, jaz pa je nisem znal dati. Prepričan sem bil, da si ti tisti, ki ne čuti. Želel sem biti tisti nerazumljeni, tisti osamljeni pesnik. Zdaj so se mi želje izpolnile. Kilometre stran od mene si, verjetno se poredko spomniš najinih posteljnih igric in se nasmehneš, ne da bi slutil, da jaz še nisem pozabil, in da mi srce še vedno bije ko pomislim nate. Ne, da bi slutil, da si še vedno moja fantazija, ki me spravlja do vrhunca.

Želel bi te ob sebi, samo to noč. Gledal bi te, in cartala bi se vso noč, kot si si želel. Jaz pa ti nisem znal dati ljubezni.

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

1 komentar

  1. Cisco pravi:

    zajebano to zivljenje…

    7.11.2011 ob 14:11

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !